De Oeverlanden, huurappartementen

De Oeverlanden, huurappartementen

Reestlaan 4 t/m 98 en 4-10 t/m 4-31
7944 BB en 7944 BC Meppel
(0522) 752 852 info@noorderboog.nl

Appartementencomplex De Oeverlanden bestaat uit 70 appartementen. De appartementen, Reestlaan 4 t/m 98, zijn 2-kamerappartementen. De appartementen, Reestlaan 4-10 t/m 4-31, zijn ruime 3-kamerappartementen. U woont zelfstandig in De Oeverlanden en kunt voor huishoudelijke hulp en/of persoonlijke verzorging terugvallen op de thuiszorg van Zorggroep Noorderboog (CarePool).

 

 

 

Het appartementencomplex is voorzien van een gezamenlijke entree met lift en trappenhuis naar de verdiepingen. In de appartementen zit een kijk- en luisterverbinding, waarmee u de toegangsdeur (de hoofdingang van het appartementencomplex) kunt openen. In de hal kunt u via een camera zien wie er voor de hoofdingang staat.

De Oeverlanden is gelegen in de wijk Koedijkslanden en is vanuit Zwolle, Hoogeveen en Steenwijk, vanaf afrit Meppel-Zuid, eenvoudig per auto te bereiken. Er is een bushalte voor de deur en het station ligt op een loopafstand van tien minuten.

Faciliteiten

Op de begane grond is de recreatiezaal. Hier wordt gezamenlijk koffie gedronken en organiseren we activiteiten voor de bewoners van De Oeverlanden en Het Anker. Op de 4e etage bevindt zich 't Trefpunt.  Mocht de recreatiezaal niet beschikbaar zijn dan bieden we in ’t Trefpunt de faciliteiten om gezamenlijk met uw buren (kleine) activiteiten te kunnen ondernemen of om samen koffie te kunnen drinken. Eén keer per week is de kapper aanwezig in 't Trefpunt.

Personenalarmering

Het is mogelijk om uw appartement te voorzien van een oproepsysteem voor eerste hulp na alarmering, die u bij calamiteiten in directe verbinding stelt met een externe hulpinstantie. Deze instantie zal, indien nodig, de juiste hulp (bijvoorbeeld CarePool) inschakelen.

Parkeergelegenheid en scootmobiel-/fietsenstalling

Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Ook bestaat er de mogelijkheid om een garage te huren. Op het terrein is een afgesloten scootmobiel-/fietsenstalling aanwezig voor de bewoners. Ook is er een open fietsenstalling.

Huurprijzen

Reestlaan 4 t/m 98

Deze appartementen zijn op dit moment niet te huur, omdat ze gerenoveerd worden tot moderne zorgappartementen. De huurprijs zal na renovatie huurtoeslag toegankelijk blijven.

Reestlaan 4-10 t/m 4-31

De huurprijzen variëren van € 836,85 tot € 906,13 per maand inclusief servicekosten (€ 40,25) en exclusief gas, water en licht (prijspeil 2018).

Beschikbare appartementen