De Reestlanden, huurappartementen

De Reestlanden, huurappartementen

Prins Bernhardsingel 21
7941 EX Meppel
(0522) 752 852 info@noorderboog.nl

Het appartementencomplex De Reestlanden ligt naast woonzorgcentrum Irene en beschikt over 20 appartementen. De appartementen bevinden zich op de tweede en derde verdieping. De tussenappartementen zijn voorzien van één slaapkamer en een hobbykamer. De hoekappartementen beschikken over twee slaapkamers 

Vanuit de appartementen heeft u een prachtig uitzicht over de binnentuin of over de Reest. In het appartement is een kijk- en luisterverbinding, waarmee u de toegangsdeur (de hoofdingang van het aanleuncomplex) kunt openen. In de hal kunt u via een camera zien wie er voor de hoofdingang staat.

De Reestlanden ligt in een groenrijke omgeving aan de Reest in de Oranjebuurt in Meppel. Vanuit Zwolle, Hoogeveen en Steenwijk, vanaf afrit Meppel-Zuid, is de Reestlanden eenvoudig per auto te bereiken. Het winkelcentrum en station ligt op een loopafstand van + 10 minuten. 

Faciliteiten

Appartementencomplex De Reestlanden en woonzorgcentrum Irene bieden een unieke combinatie van wonen en zorg. Als u woont in De Reestlanden heeft u de mogelijkheid om, tegen betaling, gebruik te maken van alle voorzieningen van het woonzorgcentrum, zoals de kapsalon en het winkeltje. Ook kunt u gezellig koffiedrinken in de recreatiezaal, een maaltijd gebruiken in het restaurant of meedoen met de activiteiten die in Irene worden georganiseerd.

Personenalarmering

 Alle appartementen zijn voorzien van een oproepsysteem voor eerste hulp na alarmering, die u bij calamiteiten in directe verbinding stelt met een zorgmedewerker van Zorggroep Noorderboog.

Parkeergelegenheid en scootmobiel/fietsenstalling

Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Op de begane grond bevindt zich de afgesloten fietsen-/scootmobiel stalling.

Huurprijzen

De huurprijzen variëren van € 917,92 (tussenappartement) tot € 1.069,80 (hoekappartement) per maand inclusief servicekosten (€ 53,30) en exclusief gas, water en licht (prijspeil 2019).