Zonnekamp Menselijke maat is uitgangspunt
Terug in de tijd Sfeer in keuken aangepast
Zonnekamp Rust en ruimte

Verpleeghuis Zonnekamp is in Steenwijk gevestigd. Zonnekamp heeft drie afdelingen voor bewoners met psychogeriatrische problemen. De afdelingen Tjalk en Schoener bevinden zich op de begane grond en de afdeling Klipper is op de eerste verdieping. Deze afdelingen hebben drie keer zeven plaatsten.  In De Woonark verblijven mensen voor zorg met behandeling en zwaardere somatische zorg. De afdeling Botter is voor mensen die revalideren.

Zonnekamp biedt verpleeghuiszorg voor cliënten met psychogeriatrische en somatische beperkingen. Ook wordt revalidatiezorg geboden. 

Bereikbaarheid

Zonnekamp is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het NS station in Steenwijk gaan verschillende bussen richting Zonnekamp. Op www.9292ov.nl of via telefoonnummer (0900) 92 92 kunt u hierover advies verkrijgen. U kunt uitstappen bij de halte Kallenkoterallee of de halte gemeentehuis. Vanaf daar is het nog een paar minuen lopen naar Zonnekamp. Voor auto's is voldoende parkeergelegenheid.

Vervoer

In de omgeving van Zonnekamp zijn de volgende hulpdiensten waar u een beroep op kunt doen:

  • Stichting Vrijwillige Hulpdienst Steenwijk en omstreken, telefoon 06 13 74 12 12
  • Vereniging Gehandicaptenvervoer Steenwijk en omstreken, telefoon (0521) 51 44 52

Kunt u zich moeilijk buitenshuis verplaatsen en geen gebruik maken van het openbaar vervoer? Wellicht komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten van een taxi. U kunt hiervoor een aanvraag indienen bij de gemeente Steenwijkerland Afdeling Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), telefoon (0521) 53 86 72.

Noorderboog aan huis

In oktober 2013 is een editie van de advertentiepagina Noorderboog aan huis gewijd aan Zonnekamp.

Contactgegevens

Zonnekamp

Oyershoeve 1 8331 XR , Steenwijk (0521) 53 65 36
<p> Tekst</p>

Routeplanner

Routeplanner