Zonnekamp Menselijke maat is uitgangspunt
Terug in de tijd Sfeer in keuken aangepast
Zonnekamp Rust en ruimte

Zonnekamp is in Steenwijk gevestigd. Zonnekamp heeft drie afdelingen voor bewoners met psychogeriatrische problemen, Tjalk, Schoener en Klipper. Deze afdelingen hebben ieder 20 bewoners.  In De Woonark verblijven mensen voor zorg met behandeling en zwaardere somatische zorg. De afdeling Botter is voor mensen die revalideren. Ook kunnen mensen van buiten terecht bij de Dagbesteding psychogeriatrie en de Dagbehandeling somatiek.

Zonnekamp biedt verpleeghuiszorg voor cliënten met psychogeriatrische en somatische beperkingen. Ook wordt revalidatiezorg geboden. 

Bereikbaarheid

Zonnekamp is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf het NS station in Steenwijk gaan verschillende bussen richting Zonnekamp. Op www.9292ov.nl of via telefoonnummer (0900) 92 92 kunt u hierover advies verkrijgen. U kunt uitstappen bij de halte Kallenkoterallee of de halte gemeentehuis. Vanaf daar is het nog een paar minuten lopen naar Zonnekamp. Voor auto's is voldoende parkeergelegenheid.

Vervoer

In de omgeving van Zonnekamp zijn de volgende hulpdiensten waar u een beroep op kunt doen:

  • Stichting Vrijwillige Hulpdienst Steenwijk en omstreken, telefoon (06) 13 74 12 12
  • Vereniging Gehandicaptenvervoer Steenwijk en omstreken, telefoon (06) 24 89 14 50

Kunt u zich moeilijk buitenshuis verplaatsen en geen gebruik maken van het openbaar vervoer? Wellicht komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten van een taxi. U kunt hiervoor een aanvraag indienen bij de gemeente Steenwijkerland Afdeling Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), telefoon (0521) 53 86 72.

Contactgegevens

Zonnekamp

Oyershoeve 1 8331 XR , Steenwijk (0521) 53 65 36
<p> Tekst</p>

Routeplanner

Routeplanner