Het Kerspel, huurappartementen

Het Kerspel, huurappartementen

Ds. Van Halsemastraat 12
7948 BK Nijeveen
(0522) 752 852 info@noorderboog.nl

Appartementencomplex Het Kerspel in Nijeveen bestaat uit 30 ruime appartementen waar u zelfstandig woont. Voor huishoudelijke hulp en/of persoonlijke verzorging kunt u gebruik maken van de thuiszorg van Carepool.

Faciliteiten

 U heeft de mogelijkheid om samen te komen met uw buren in de gezamenlijke recreatiezaal op de begane grond voor deelname aan een activiteit en een lekkere kop koffie. 1x per week is de kapper, pedicure en trombosedienst aanwezig in Het Kerspel.

Personenalarmering

Het is mogelijk om uw appartement te voorzien van een oproepsysteem voor eerste hulp na alarmering, die u bij calamiteiten in directe verbinding stelt met een externe hulpinstantie. Deze instantie zal, indien nodig, de juiste hulp (bijvoorbeeld CarePool) inschakelen.

Parkeergelegenheid en scootmobiel-/fietsenstalling

Aan de voor- en achterzijde van het appartementencomplex zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig. Op de begane grond bevindt zich de afgesloten scootmobiel-/fietsenstalling.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 561,02 per maand inclusief servicekosten en gas (€ 130,51) en exclusief water en licht (prijspeil 2018).

Activiteiten

Beschikbare appartementen